Persoonlijke instellingen

Theaterencyclopedie:Privacybeleid

Uit Theaterencyclopedie

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Privacyverklaring

Stichting Theater Instituut Nederland (TIN), gevestigd te Amsterdam, Sarphatistraat 53, 1018 EW, verwerkt persoonsgegevens, bijvoorbeeld ten behoeve van de registratie van personen die van bepaalde functies van de websites van TIN gebruik wensen te maken, zoals het uploaden van content daarop. De bescherming van persoonsgegevens is belangrijk voor TIN en zij volgt de strikte wet- en regelgeving die in Nederland geldt voor de verwerking van persoonsgegevens.

Doel

TIN registreert je persoonsgegevens bijvoorbeeld op het moment dat je je registreert op een van haar websites. Deze persoonsgegevens gebruikt TIN voor naamsvermelding bij je bijdragen op haar websites en om je af en toe te kunnen informeren over interessante activiteiten van TIN of door haar zorgvuldig geselecteerde partners. TIN kan je persoonsgegevens in dat kader ook aan haar partners of zorgvuldig geselecteerde bedrijven verstrekken. Je kunt tegen de verstrekking van je gegevens aan derden te allen tijde kosteloos verzet aantekenen (zie hierna: “Verwijderen / aanpassen gegevens”).

Verwijderen / aanpassen gegevens

Indien uw gegevens zijn opgenomen in het bestand van TIN kunt u zich te allen tijde afmelden via het email adres TE@tin.nl [1]. Daarnaast heeft u het recht TIN te verzoeken uw persoonsgegevens te corrigeren en/of uw persoonlijke profiel aan te passen. Voor al deze aanpassingen kunt u een email sturen aan voornoemd e-mail adres of een brief aan het hieronder vermelde adres:

Stichting Theater Instituut Nederland (TIN) Sarphatistraat 53 1018EW Amsterdam Nederland

Wijzigingen

TIN behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen. De laatste versie is te allen tijde via onze website http://www.tin.nl op te vragen.


Laatst gewijzigd op 17 november 2011